masa bejalan bkn belari

Sunday, December 28, 2008

elo...nak ttp dah diari 2008 aku..huhu taon 08, taon yg mcm2 je pekare pelik yg belaku kat aku.rase cam skejap je..tetibe dah nak msk taon br lak.adess..arap taon 2009..taon yg lebeyh ceria dr sblm2 ni. 3Ppi neW y3aR ek frenz!=)

xtvt aku spanjang cuti 2008
~bwk kazen aku g ronde2 KL n S.alm~
~balik kg. kat perak~
~g mandimande kat PD~
~mkn.tdo.on9.mkn.tdo.on9~
~futsal ngan family~
~ikot kwn kkk aku jln2 cr psl kat OU n ikano~
~g kem remaja tv3 @ jeram s'ngor~
~g sunway lagoon/mid with my kazen dr srawak~
~gi jln2 cr mkn n port utk posing2 kat IKEA~


[crazy. riang. ceria.= itulah kami]
[sunway lagoon with my cousin from kuching!]
me,k.ika n k.ekin beli tiket utk seme tmpat. n kteorg dah try g kat seme tmpat yg br gakla sunway wat cam xtreme park[kayaking,wallclimbing,paintball,flyingfox n bla3]. then yg bestnye aku first time g scream park(rmh antu) haha. lwk r kat dlm scream park coz kkk aku siap pelok aku erat2 lg n jerit2. mane xiyenye dlm tuh mmg xnmpak ape2 n antu die sntiase muncul kat dpn mate secare mengejot. tingat lak time kat point penjara dlm umah antu gak) kat cti kne r jln kua sndiri..ade sorunk mamat antu niyh dok ikot aku jek..aku pon stop jap n nak tunjuk pE@cE kat antu tuh.then camne tah tgn aku tekena muke dia. haha sian tol. antu2 sane ensem2 seyh;p xleyh bla tuh antu yg aku tunjuk peace tuh mintak nombo fone lak.huhu tp mmg best!

[alkisah satu hari di IKEA^_^]
fakta tentang pict iniyh
~kempunan xpat nak beli..tgkap gamba pon jdlah~
~bile kteorg g ikea kteorg suka mkn kat ctu! murah n bez~
~kami SUKA brg IKEA<33~
~seme org pandang pelik kat kteorg owh!~
~men skati jek wat ikea cam umah sndiri~
~kami gak nak promote ikea! haha:PP~

thanx sis fara 4 diz pict.[sayunk sis fara!! luvly sis ek;D]


niyh nak cite bout azam aku lak. aku azm mengazam niyh juz utk aku pebaiki pe yg aku rase kureng;

~first2 skalik, mesti/nak cr kwn lg ramai.[br meriah]~
~try be more friendly n crazy mezy~
~ade omwork trs wat! xnak tggh2[haha yo o jek]~
~nak blaja wat mcm2 jenis kek/masakan n sewaktu dgnnye~
~nak ubah prangai adk aku yg tah knape skunk cam tahpape jek~
~smile.smile. smile.smile..25 jam sehari;))))~
~n ubah prangai aku yg kureng...jd lg oke r.~

so camne dgn korunk?? ade azm x? if ade share2 lah dgn aku ek..aku doakan korunk bahagie spnjang mase okey!

special congrats to my frenz yg agk gempakz result mereka
.::atok loque::.
.::hazimah/jim::.
.::intan syafinaz::.
.::izhahaha::.
.:::wada:::.
.::aisyah::.
[n utk sape2 yg xdlistkan jgk oke!;p]

8 cOmMeNtS:

loque said...

aku nak g lagik la sunway lagoon

wah...
name aku tersenarai lah...
hu3...

buat buat terharu*

sniffa93_aznil4eva said...

haha sengal la atok niyh;p

pegi r..best seyh!

fArAh07 said...

hehe~
welkem2
neway cheer up yer~
n bestnye g jenjln..
hwaa..!!
=P

sara said...

waa bestnye g jln2.
aku cuti neyh dok uma jek.
mane aci! HAHA
epi new year kwn=)

frenz 4 eva okayh

sikzam99 said...

hello

best pegi sunway lagoon..

ikea pulak korang g jln2 kteorg g maen game je.. best! haha;p

tu holiday plg best bg izam! dpt gak g sunway lagoon..

weeee

sniffa93 said...

-kak fara-
yup2 ngah smngat nak mulekan idop yg br! haha cheer2;p

-sara-
dah lame dah aku xdenga cite dak neyh..

ahha.thanx coz rjn sggh my blog ek.
frenz 4 eva oke!

-izam BUNCIT-
ello

aah lah zam..best lah kan..smpai kat sunway tuh ko leh lg muntah kat tgn k.ifa..adoii!

tula psl zam..dah beso pon nak msk lg tmpat dak kecik tuh..rugi je x ikot kteorg msk ikea=D

hepi je zam;D[prangai tu ubh sket!]

fatinfiQ said...

best!
arap ko happy sentiasa with family.frenz.pakwe.suami. huhu

Anonymous said...

I am regular visitor, how are you everybody? This post posted at this web page is truly fastidious.
should your intersted in entering into a application wherever the labor
continues to be completed on your Just click on on http://geters.

com/index.php/blogs/11496/33149/picking-fast-mysteries-pertainin and watch the No cost online video, or have a look at my
website at site

Feel free to surf to my site :: cheap jersey
my page :: jersey shirt