=D

Saturday, December 13, 2008

twilight movie

aritu aku tgk cite neyh kat bkt raje...cite neyh bout antu gigi tajam yg dahagakan drh manusia! aha. drakula la weyh! heroin die-Bella Swan(kristen Stewart) n hero lak-Edward Cullen(Robert Pattinson). aku xreti nak menceritakan semule cite neyh coz wktu aku tgk cite neyh pon aku tido! huhu. padahal bile kua je dr wyg tuh.. kkk n kwn2 aku niy seme dok ckp best gile la cite tuh n nak tgk lg! aku pon wat2 angguk je lahh. aku xdek prasaan lah tgk cite camniyh! haha. tp aku bole kate yg cite niy romantiklah kononnye owh! pesanan utk si kkk2 n kwn2 aku..aku nak nasihat kat korunk jgnlah gile byg kat mamat Edward/Robert tuh ek! huhu;p

keyh2 dah abes da cite psl drakula2 neyh. aku nak ckp thanx lah kat loque coz 'ter'baek hati kat aku ek. aku wat2 teharu jek bile loque wat entry yg kononnye khas utk aku eh;p xdelah. aku btl2 teharu la neyh. pe yg ko bg seme tuh aku dah pon try wat! haha so pasniy aku akn memanfaatkannye okeyh^_^

web2 yg xnak bg korunk wat dono dpn komp.

www.drawminos.com
football shirt avatar
net disaster
geo greeting
Alquran online
I love maker
photofun

[EPI N SMILE ALWAYZ FREN!=D]

6 cOmMeNtS:

loque said...

aku sememangnyer baik hati
ngeh3..
twilight aku dah nengok da..
donlod daa..
satu hari je dah siap....
citer tu memang best
romantik tuh
aku suke!
dan
aku asal girl2 kat Malaysia ni suke sangat ngan mamat tuh..
aku yang single lagi solo ni x nak plak diorang..ahaks
=p

sniffa93_aznil4eva said...

adess. xbleyh dipuji r!
yuhuu..
best ek? aku xsuke r nengok cite yg agk jiwang2 niy;p

kkk n kwn2 aku seme dah gile byg.. aku xheran pon! huhu

eleh poyos lak kaw ek! hari msh mude beb:D

loque said...

hu3
puji la menggunung lagi yerk
best la jugak
aku suke tengok sume genre citer
tapi yang aku x suke ialah cite2 lawak bodoh bangang yang dari Malaysia.

alah,ntah2 ko pown siok kat mamat tuh
=p

poyos?
what the fish
memang hari maseh muda
tapi esok lusa siapa yang tahu beb?
haha..
bermadah plak aku nih
=p

dAkBaiK said...

waaa..meriah2 hehe :D

sniffa93_aznil4eva said...

*loque*
xla. aku tgk laki tuh cam biase jek lah weh.
aku lg suke tgk laki/plakon mlaysia.. lg ensem! huahua=p
yola. pape jela beb;pp

*dakbaek/dakbeso*
haha meriah ke? huhu

fArAh07 said...

aaaaa
pic robert pattinsonnnnnnn
ske die
ensem3!!