yay! cuti suda!

Friday, November 7, 2008

kwn2, aku dah stat cuti=)) emm yela bak kate kak fara, arini birthday dia n smlam birthday uncle Aznil sbb tu cuti skola! haha[xde kne mengena ohh]

xtvt arini[last skool]

hr perpisahan dgn puan pengetua kami....
ampir sme org gembira pd arini...

1st-sbb nak cuti [pdhl f3 je stat cuti]
2nd-mgkin sbb thn dpn dpt pengetua br.[xbaek korunk sian pgtua! ;p]
3rd-aku n fren suke skali coz ustzh blanje kami mkn [haha. ni yg syg ustzh ni]


cam biase..lynzz pict ehh.

[ni time xtau nak watpe..kteorg tawaf 1 skool kot]
[aku tukang snap pict je]

[iqhfa-fara-wada-aina=sahabat sejati!kami crazy!]
[kami xde keje! sayunk korunk seme ! bestfren 4 eva!!]

[tgh tggu ustzh nak blanje mkn..sblom tu posing dlu deyh]


[haha pe fesyen tah kwn aku neyh.kat cermin pon jdla]
[arini batry cam. aku abes sbbnye..2 pompan ni posing jek keje!hee]

sambung crita bout last skool td,

[skola aku ari ni dah xmcm skola..ckgu pon dah xpedulik dah..lgpon pengetua dah angkat kaki so plajar n dgn2 aku skalik pon angkat kaki gi merayau..siap tnjuk fone lg kat dpn ckgu..ckgu wat dono je.. hee!]

[tp aku gak nak meluahkan rase xbape nak puas ati kat mkck guard coz xbg kami seme blk! padahal td ckgu yg kate dah bole blah da..pe agy kteorg seme mogok kat dpn paga! (ddk besantai sepeti sdg bekelah) smpai kak erin pon bleh plak amek srt kaba, then brg ats srt kaba! haha saba je la ek.. tula mkck sape soh xnak lpskan kteorg..lgpon dah last skool pe la slh bkk paga mkck! dekat sejam kot kteorg tggu dpn paga br la die bg kteorg klua..tu pon lg 20 mnt nak blk! haha..papepon arini skolah dah xmcm skolah weyh!;p]


p/s; CONGRATS KAT UNCLE AZNIL COZ DPT ANUGERAH SKRIN ,RANCANGAN BUAL BICARA TERBAIK (MACAM2 AZNIL);P

10 cOmMeNtS:

wani said...

sronoknye dah cuti skola!

ifa knapa akk komen kat fs xbls?

*secret said...

waaa...
bes aa dah cuti..
acecececeh...
cuti2 ni jangan menternak lemak aje tao..
tolong masak nun..
hiks~

fArAh07 said...

sonoknye die
hwaa!
nk cuti4!!!

sniffa93_aznil4eva said...

hha.. aah kan beskan uti jgn jeless tau korunk2 neyh! haha

smile alwayz aje!=))

fArAh07 said...

eh lupe lg 1
mmg ade kne mgena la besday akak n uncle aznil dgn cuti skola

coz pmberian thormat utk org bsr la katekn
hahaha~

sniffa93_aznil4eva said...

haha lawak2 la sgt kan?!
hee.. yelah tuan putri.. haha
papepon cuti suda bermula!
yay!!;p

loque said...

dah cuti ek??
sal skolah loque x cuti2 pown??
walaupon loque dah amek cuti sendiri dah..
he3...
sudi2 lah komen blog loque k

sniffa93_aznil4eva said...

huhu..dah cuti dah.
fom 3 je cuti..
skola kteorg spesel sket ohh..

loqueahlimuzik said...

member sy di maktab pon dah cuti..
he3..
jom tukar link nak???

sniffa93_aznil4eva said...

hee.. jom2