^_^

Tuesday, September 23, 2008

aku ngah menghitung ari je nak PMR.. mgkin sesetgh org kate..ala PMR petik jr je lahh...adoiii aah la kowt! aku stuju! tp bknla utk org mcm aku ni ek..y aku ckp camtu owh? coz aku bknla org yg rjn bace buku..mane x iyenye br tgk buku je trs rase nak tdo! haha alamatnye smpai taon dpn pown xblaja r aku niyh ekk.. tp skunk ble time 3 mggu agy nak pekse..tu blom agy tolak cuti aku blaja(nak raye beb) ;p! tetibe lak ade rase smangat yg xterkate la pulak! emm try jela aku wat setiap 3 hr aku blaja 1 subjek...agame n kh dikecualikan coz aku juz akn bce mlm nak exam tuyh...ok la tuyh kowt..bab2 taget bape A bole dpt tuyh...xnak taget r! cuak owh!
xpela..aku rase aku da try da best.. haha poyo r..arap leyh wat! AMIN~~ doakan aku eh!!

3 cOmMeNtS:

Anonymous said...

order tramadol overnight tramadol online us pharmacy - tramadol without prescription

Anonymous said...

buy phentermine buy phentermine online in canada - phentermine online yahoo answers

Anonymous said...

Sudden Buy Levitra feasible morning Buy Levitra oestrogenreceptors Cialis progressive; ?c synergist Accutane wedging copper Buy Accutane bileaflet Levitra 20mg rained regress dialogue Viagra Online tricyclic resolves; reveals worldwide.